smutek

smutek

Anotace: smutný... protože teď mám takový období.

Vidím v ní sebe...
Vedle „sebe“ vidím tebe.
Otázka zní: Je to opravdu ztracené??
Všechno je teď zvrácené...
Zvrácené do všech světových stran
K severu,k jihu,k západu,k východu.....
Bohužel všude tam dohlédnu.
Vidím,že cesta se ztrácí...
Oči ode mne odvrací.
Oceán teskní,vlny se bijí,ticho se trhá a já křičím!
NÉÉÉÉÉÉÉÉ.....ale je to marnéé
Život se krátí a ty jdeš dál
bát se je zbytečnost
je to jenom blbej ideál.
tahle naivnost....
smuteční chor zazní na míle
a pak je konec.Tohohle tesknění...
Autor arrow, 09.12.2007
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Slečna s pokřiveným charakterem
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí