Sudičko

Sudičko

Anotace: létáš si světem,..zastav se... pohlédni nízko... nízko pod mraky...uvidíš mne...

Sudičko krafeš,
vždyť stojí tam sám
proč nejde blíž,
že by se bál?

Sudičko nelži,
luna už padá
v co se to mění,
ve vkodlaka?

Sudičko pomoc,
ona saje snad krev
chybí jen krůček,
slyším růst břez.

Sudičko kde jsi,
já bojím se dál
zastavil se čas,
i tam,kde vítr vál.

Sudičko odleť,
nenávist je tu
nebo ne,vrať se,
zaplatím za Tebe pokutu.

Sudičko zemři,
bylo toho moc
on opravdu sál krev,
už padla temná noc.
Autor latybe, 10.12.2007
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí