Noční ulice

Noční ulice

Jde si jen tak ulicí,
na krok málem nevidí.
Lampy nikde nesvítí,
ale to jí nevadí.

Noha míjí nohu,
ona dívá se na oblohu,
jde a přemýšlí,
jestli její kroky někdo slyší.

Nikde nikdo,
ulice prázdné,
potkat ji někdo,
snad se jí nic nestane.

Chce být chvíli sama,
pryč od ostatních,
vždyť je pořád s nima,
ve všech chvílích...

Chvíle které má pro sebe
nechce trávit sama,
ví totiž přesně,
co by udělala.

Snaží se trávit je s nimi,
ikdyž to lehké není.
Večer má už všeho dost,
a jde si ven udělat radost...
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, Sleepwalker, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-*

10.12.2007 15:24:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí