Poznání

Poznání

Anotace: Hledání sebe samého...

Já už vím, už to chápu.
Proč můj život ztížen jest.
Proč hořím a vždy zhasnu.
Vždyť nechci tmu, já běžím k jasnu.
Ukažte mi onou, jednu z cest.

Stále bloudím, ztrácím se.
Marně hledám naději.
Ve svých slzách topím se.
Však mé tělo stále žije.
Pod hladinou bojuji.

Neudržím se, voda není pevná půda.
Jsem jen loutkou divadla.
Vím to, věřte mi...
Navenek jsem dítě, uvnitř však zrůda.
Proto nemám zrcadla.

Cestu já nenašel, našel jsem sám sebe.
Nevím, zda to dokážu.
Vzdát bych se chtěl, pustit se a klesat.
Ale to já nemůžu.
Správnou cestu musím hledat.
Nikam nejdu bez tebe...
Autor Jespe, 10.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí