..Jistota..

..Jistota..

Anotace: nejsem..

Natažená struna lákavé myšlenky..
krásné jiskření minulého toužení..
osamělé trápení položené otázky..
hlasitý hněv dalšího čekání..
křehká dokonalost hluboké víry..
vlahý závan blízké naděje..
odpoutaný živel velké síly..
dlouhá závrať hezké melodie..
vroucné přání něžného doteku..
schovaný vesmír nekonečného poznání..
důvěřivý klid pevného celku..
čerstvá chvíle divného mámení..
tenký led rychlého rozhodnutí..
poslední vzpomínka barevný sen..
dlouhý výkřik posledního objetí..
kouzelná dálka jistota nejsem...
Autor dva, 10.12.2007
Přečteno 381x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bean, maena, NikitaNikaT., Jiparo, Oblázek, Monsignore, vodnař, Pišák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš hodně svérázný styl; když mu člověk přijde na kloub, bývá potěšen jak obratně ho používáš

22.04.2008 13:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl

jistota jsi sama sobě...
tak ji tedy uvnitř hledej
je je to dáma v bílé roobě
tak ji černým můrám v tobě
nedej...

04.01.2008 21:54:00 | Bean

A kdo dnes tou jistotou je?

20.12.2007 13:05:00 | NikitaNikaT.

Jistota v nejistotě...

10.12.2007 11:59:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí