Jenom pár kroků

Jenom pár kroků

Anotace: ....

Jenom pár kroků zbývá do ticha
Mráz se zas drze šklebí
Nápadů pohár zvolna vysychá
Listí už dávno barvy neví

Jenom dech skrz zdi tiše proniká
Zdi radši taktně mlčí
Jak před pár kroky do ticha
Viděly stíny vlčí

Už jen pár kroků čas si spočítá
Pak i zdi zapomenou
Jak ohně tančí do ticha
A prosí na kolenou

Až ticho udělá kroků pár
Příběhy mrakům zmizí
I ten, jenž nikdy neroztál
Bude jim dávno cizí
Autor Jn.s, 10.12.2007
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Monsignore, Bíša, /cnz/
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí