BITVY S CITY

BITVY S CITY

Anotace: Neplakej, ještě dýchám...

Děkuji, že jsi!
JSI MOJE DUŠE.

Snad pro plamínky v očích,
co pálí, jak výstřely z kuše,
snad pro znějící,
milostný hlas.

Chtějí mě rozpárat na tisíc kusů.
VÍM, že už přichází!
A přijdou včas...

Nechť z mého srdce létají šípy,
zasáhnou každého, kdo přijde krást,
do hlubin nitra - křehké, ty city...

Kdysi mě spasily.
VÍM, mohou zmást...

VŠAK SE JIM NEVZDÁM,
nevydám napospas!

Citové tažení do bitvy, již možná předem - prohrané.
ALE KDO VÍ...
Naděj prý umírá, statečná...
POSLEDNÍ!
Autor Poppelka, 10.12.2007
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Erion Fate, /cnz/, Monsignore, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nadeje je s nami vzdy dokud sme tady..take very nice:-}

27.12.2007 12:47:00 | filip fanfan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí