Moje scóre

Moje scóre

Anotace: 0:15

ve velké tělocvičně
plné prachu
dribluju míčem
plná strachu

jak se lepí špína
na mé ruce
a nejde to zastavit

už se potím ve svém dresu
trénink nekončí
tělo se chvěje ve stresu
co bude dál

nikdy jsem nechtěla
sportovat
a vůbec
vyvádět takové věci

ale to snad sudičky
stály v kopačkách
nad kolébkou
a přáli mi tuhle hru
osudu hrát

která snad nikdy neskončí
vždy budu svůj protihráč
Autor edita K., 10.12.2007
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Pišák, Monsignore, Lacosta1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ale na toho protihráče si dej pozor.

11.12.2007 00:51:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí