Své tvorbě

Své tvorbě

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

V změti zvuků ze všech stran
citím se jak okován
Planá bolest harmonii
řetězy, když do mě bijí
Ztrácím se - jen Bůh ví kam
jak hloupé zvíře utíkám.

Už dlouho snad jsem spal?
jsem žádné verše nenapsal.
Časem se snad zkoncentrují
a na papír potom vplují
jako silný uragán
co nemusí být ničím hnán.

Však podobny jsou řek bych blesku
krátce trvá záře lesku
Na rozdíl od letních dní
pomých verších hrom nezazní.
Autor Honzeek22, 11.06.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí