Tlukot

Tlukot

Anotace: Pokud nemáte rádi špatné básně, neklikejte.

Už dobušilo tvé srdíčko,
a mé rty se tisknou na čelíčko
jak první mrazík studené.
Tvé rtíky se už neotevřou,
pěstičky můj prst nesevřou,
tělíčko tvé jak z kamene.

Očička máš zavřená,
jako bys jen spal!
Já jsem smutkem zlomená,
mé srdce drtí žal.

Nikdo neví, jak to bolí,
když matce dítě nemoc skolí!
Je to bolest hrozná, namouduši!
Když tlukot srdíčka ztichne ... už nebuší.
Autor Grafomanická MIA, 10.12.2007
Přečteno 428x
Tipy 25
Poslední tipující: Azure angel, 4LJFilip, Isquieasuus, BARBYE, Dilla, Melounekk, Lachailla, fuu, Charibeja, .K.r.i.s.t.y., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy bych nevěřil, jak krásně se dá popsat tak smutné téma.

07.06.2008 22:18:00 | J.U. Ray

Smutné a bolestné...Nikdo neutěší matku jenž stratila své dítě!

03.05.2008 12:37:00 | Lachailla

Něco odchází, něco přichází..Vím, chabá útěcha ..

27.12.2007 14:48:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí