Pavučina

Pavučina

Anotace: ...

Žil pavouk, který chutě měl,
a aby neměl hlad,
chtěl síť svou plnou mrtvých těl
s nimiž mohl by si hrát.

Tak vábné písně v noci pěl,
zlou touhou život sát,
všem malým broučkům připomněl,
že v sítích budou spát.

Však oslepen mocí zapomněl,
že nemůže jen brát
a aniž dokončil co chtěl
zabil ho zimní chlad.
Autor fire.fly, 10.12.2007
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Pseudopisálek, kokeš od pana krbce
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý přírodní drámo :)

10.12.2007 23:27:00 | kokeš od pana krbce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí