Opilecká noc

Opilecká noc

Anotace: "K"

V poloprázdné láhvi,
na stěně barvy zelené.
Dvě kapky sklem se táhly,
uprostřed v sobě spojené.

Na špuntu barvy korkové,
červené barvivo vpité.
A chmurné nálady takové,
jsou náhle víc jak chtivé.

Sklenky si tedy nakloním,
a oči ze skla přivřu.
Zbytečný žal v lihu utopím,
a dlaní otvírák sevřu.

Naposled ze sklenky upíjím,
naposled hrdlu kapku dám.
A k opilcům noci se připojím,
když ve spánek vínový upadám.
Autor Analisieren, 10.12.2007
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neříkej žes pila...a jestli, ono je to už vlastně jedno

12.12.2007 19:44:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí