Okruhy...

Okruhy...

Anotace: Tou nadějí žiju... Žiju... Nesmí se rozplynout.. Stejně jako naděje, že všechno je zase OK, že Jimi Hendrix nezpívá o "Freedom" jen tak.. Že i když sme se jednou zbláznili, pořád máme naději na fajn život :)

Zas tolik zbytečných slov,
který si lidi nemůžou odpustit...

Tak pískej skrz vlasy,
mé tváře se neorosí,
aspoň ne podle předpovědi.

Rozhážu liščí pohledy,
na Tebe, Tebe, Tebe, Tebe a Tebe!
Na všechny.
Rozhodím je jak třpytky.

A tvrdý plesnivý chleba,
dneska klidně vyhodím!
Dneska ano!

Nápisy na střechách rozzářím
jasněji než lidské oči...
Jestli to vůbec jde.

Lži už dávno vyšly z módy.
Teď letí pravda...
Nechávám ji uletět,
i když tak moc chci opak.

Okruh...ať už číslo jedna
nebo dva...
Stejně dává naději.

/Tou nadějí žijeme.../
Autor mattoni.uz.neni, 10.12.2007
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: embryo v hlave, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí