Prázdnota

Prázdnota

Anotace: ...

Dneska jsem ztratila křídla
jak lehce spadlo těch pár per
nade mnou stále oblaka bílá
už je daleko do nebeských sfér.

Sliby jsi vrátil a naději též
smutek stál tiše u dveří
oči tvé říkaly - nečekej, běž
až bolest zas udeří....

pár kroků od tebe a slova nevyřčená
chtěla jsem prosit, nebylo proč
rozbil jsi křehkost společného rána
rozbil jsi všechno, stát není oč...

Prázno a beztíže jsou teď mí hosté
nabídnu jim neředěný žal
a až odejdou, budu snad posté
vzpomínat, na co sis to hrál...
Autor Verena, 10.12.2007
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: simsa, Psavec, WhiteSkull, Pišák, Raduzk, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi obzvlášť první polovina...fajné, ale smutné

10.12.2007 21:54:00 | kokeš od pana krbce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí