Do větru...

Do větru...

Anotace: nepopsatelné....

SEdíš si tady jen tak,
a do prazdna zas hledíš.
Jako by ti ujel vlak,
teď přes koleje bloudíš.

Ještě včera byl jsi tu,
s tou, kterou jsi měl tak rád.
Žárlil jsi, byla to chyba,
a teď už ji má kamarád.

Udělal jsi chybu,
a nejde to už vrátit.
Můžeš se jen v slzách,
dolů z mostu klátit...
Autor BlackPearl, 10.12.2007
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Gazda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí