Kavárna přes černé brýle

Kavárna přes černé brýle

Anotace: ...

leskle si hoví černé piáno

mezi černou kávou a černým kašlem

hmm.. černý humor tahá za uši..

-příliš rýpe do svědomí černých duší

pánů v černočerných fracích

kteří hrají v černo-bílých filmech..

mezi věčností a černým piánem..

-hrají černé etudy o černých zítřcích..

a v tom si právě leskle hoví černé piáno

..poťapané od dětských prstíků?

Ne, poťapané od srdcí maličkých umělců budoucnosti..
Autor fialová, 11.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: jitro, Franti, jára spots, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po černý noci dávám černou jedničku:-) černý járaaaaa:-)

12.12.2007 07:33:00 | jára spots

Už aby tu byli, zazářili a nás oslovili...

11.12.2007 12:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí