Proč mi nadbíháš...

Proč mi nadbíháš...

Anotace: Pozdě bycha honiti...

Na mém mobilu, je opět tvých pár SMS,
píšeš, že omlouváš se,
že mne chceš zpátky,
dokonce na rohu stojíš dnes,
přidáváš v život můj,
zas další zmatky…

Co na to ti mám říct?
V podstatě už nic,
snad jen, že opustila jsem tě žel,
jak přede mnou mnoho žen,
když nám jsi nejdřív poznat dal,
i když ses občas vracíval,
jak chutná tvůj nezájem…

Že se cítíš roztrpčený?
Tvé vlastnosti žena neocení,
prý nechtěl jsi být vázán,
ale city jsi chtěl i lásku,
přesto, že ode všech byls tázán,
vždy novou a novou vyhlížels krásku…

Že máš skvělý sexuální um?
Postav si s ním třeba dům,
no, stan by ti šel líp,
já už nemohu uvěřit,
žes schopen upřímného vztahu,
tvrzení tvé pro mne nemá váhu…

Prý jsi tápal,
nic nechápal,
prý jsi jenom obyčejný chlap
a do hovna jsi jen pořádně šláp!
Tak se v něm dál hrab!!!

Ty sračky nadělal sis sám,
já už si totiž nestýskám,
já vykročila do světa a ráda
a proto ti teď v rychlé chůzi ukazuji záda!
Autor Krtica, 11.06.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí