Uzavřený

Uzavřený

Anotace: ...

Pohledy a slova jejich mě tak bolí
Touha stala se trestem, trest kletbou
Jsem uzavřenec toužíc po okolí
Sám pro sebe stal jsem se cizí osobou

Nikým nepochopen rozumím všem
Duše má tělem jak cihlou zazděná
Bolestí bolest vymaním z těla nožem
Chtěného odradila láska nechtěná

Z těla, jak chtěl bych, nedostanu se ven
Zavřené oči neotevřu před jinými
Ze života budí mě nevinný sen
Utíkám před sebou obviněn ostatními

Nejsem vůdce, který utíká z boje
Nejsem trosečník, jež opouští vor
Jsem víno, z něhož nikdo se neopije
Jsem člověk, jemuž zbyl vnitřní vzdor
Autor Breakthru, 11.12.2007
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Eiffel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako by jsi psal o tom co cítím já,ale já bych to tak krásně nenapsala.

21.12.2007 09:10:00 | mikyša

Ach...nemám slov

12.12.2007 18:51:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí