Snílek

Snílek

Anotace: Dreamer.max jméno mé...

Sbírka: Petra

Je čas přestat hrát si
čas svůj život začít žít
a snít jen v noci
ve dne realistou začít být

Ty jsi mě opustila
spolu s mými sny
Skutečnost si to vyžádala
pro následující dny

Beze snů půjdu životem
smutný, neschopen milovat
bez lásky nebudu šťasten
nebudu na světě rád

?Takže být realistou?
?nebo věčným snílkem?
?myslet hlavou?
?nebo srdcem?
Autor Dreamer.max, 11.12.2007
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chce to symbiózu všeho...

11.12.2007 18:01:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí