Bez odpovědí

Bez odpovědí

Anotace: špatnější nálada

Ze strachu,
z věčné samoty,
volám jména,
dovolávám se přátel,
rozhovorů a zpěvů,
ale nic nepřichází.

Křičím a poslouchám,
ale rty i uši zklamou,
už nehraji písní toulavou,
nezpívají něžnost,
ale říkají, že láska,
to je nekončící věčnost.

Chybí mě,
smutno je.
Přijde, nepřijde?
Kdy?
Kde?
Nebo ne?
Amen lásko.
Umírej.
Autor come-past, 11.12.2007
Přečteno 194x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí