Lavina

Lavina

Anotace: Dva mrtvý alias Černá kronika.

Lavina
ON:
Pekelný rachot a pak ticho pouze,
sníh už se nevalí,jenom mlčí.
Zač jsem byl ukryt,zač jsem byl souzen,
proč se teď tady proboha krčím?
ONA:
Můj strach se rozrůstá,napětí stoupá
a krev mi tepe ve spáncích.
Jen žádné výčitky,ty kozo hloupá,
teď ne,dost bude výčitek jiných.
ON:
Kolem mě peklo,jenomže bílé,
ta nevinná bělost bodá do očí.
Kdo by moh' odolat té horské síle,
která potichu teďka nás ničí.
ONA:
Kde je nahoře a kde je dole,
prý plivnout se nyní vyplácí.
Lavina vyhrála hned v prvním kole,
život se ze mě vytrácí.
ON:
Strachy chci řvát,
však sníh mě dusí,
nechci se vzdát,
bojovat musím..

Ze skály orel vzlétl do nebe,
zamířil výš a sluncem skrz.
Pár metrů umírali od sebe,
však dělila je ze sněhu tvrz.
Autor Oduševnělost, 11.06.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda Karčo...takhle ty dva zabít:(to nikdo nemůžete napcat něco kde nikdo neumře???(možná začnu číst jiný autori:D)

02.03.2006 21:57:00 | pan PanPan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí