Krvavá smrt

Krvavá smrt

Anotace: ...

Ve stínu krypty se skrývají,
soucit s nikým nemají,
ve stínu ulic čekají,
až pujdeš kolem vyčkají.

Tvé kroky se přiblíží,
na krk ti nahlíží,
zkoumavě si tě prohlíží
dychtivě tepnu vyhlíží.

Nejistě temnem kráčíš,
ohlédnou se nestačíš,
lekhé kousnutí ucítíš
A pak už nic necítíš!

Jsi mrtev!
A já syta!
Autor Certain Expiry, 11.12.2007
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Azazen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wooow.... dobryyy, z toho jde strach..

29.12.2007 19:41:00 | The_blood_of_Kingu

Nádherná básnička, moc se mi líbí.Nádherný námět.

12.12.2007 10:45:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí