Dítě

Dítě

Anotace: Velmi důležitá básnička,kterou jsem napsala ve špatné náladě, od které mi pomohla...

Kráčí cestou v tmavém lese,
ubývá jí sil.
Velkýhřích si s sebou nese,
zastaví se včil.

Sklopí krásné modré oči,
které smutek zahalil,
celý svět se teď zatočí,
všechnu radost odplavil.

Bez naděje, beze studu,
šaty bílé odhodí
a se slovy ,,ZDE NEBUDU!"
Kamenem se zavraždí.

Nikdo nemá ponětí,
co to pro svět znamená,
že přišel o dva životy
- o dívku a dítě bez jména
Autor Lucyinka, 11.12.2007
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Martez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí