hvězda

hvězda

Anotace: nedokonalá asi básnička...

Na obloze vyšla
první hvězda jasná.
Ukazuje cestu
všem duším zbloudilým.
Většina z nás si ji najde
- nebo si to alespoň myslí.
Ale ti, co stále tápou
a nakonec zabloudí
- cestu už si nenajdou.
A my ostatní
můžeme jen prosit Boha,
aby jim jejich poslední hřích odpustil
Autor Lucyinka, 11.12.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí