Černým flórem ve větvích

Černým flórem ve větvích

Anotace: Co já vím, kde jsem to vzala... Ovlivněno pravděpododně částečně T.S. Eliotem a možná počasím... Myslím, že stojí za přečtení, ale můžu se mýlit :-)

Za bezměsíčných nocí
otevírám okno a odcházím
Vítr zafouká vítr zavane
a černý šátek v černé noci
je mu napospas

Zachytil se ve větvích
v nahých větvích
uschlé osiky
Odívám v černý flór
Ach neste květy
neste klíče
bílé dívky
s potemnělými zraky
Vy už nazpět nepůjdete
Já ano

Já sama

Lepivá tma se stéká v louže
Předu, předu vlákna
Předu, předu temný len
Předu, předu tmu
A pak člunky
sem tam sem tam sem tam
mřížka přes tvář
mřížka jíž upustím
do větví
černý černý flór
černý flór tkám
mřížka jíž upustím
do věčnosti
Muže prý nezřetelnost vábí
na těle
hodovat
Černý černý motýl
s křídly
matnými
Foukněte
odletím
Ať odletím
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Lisa.Ginmi, LisSe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, asi to částečně bude tím Eliotem. Má tendenci opakovat se vícekrát než obvykle ty :-) Ale mně se opravdu líbí, znáš mě (a můj lehce zvrácený vkus :-))

12.12.2007 17:27:00 | Lisa.Ginmi

bílé dívky
s potemnělými zraky
Vy už nazpět nepůjdete

pěkný=)

12.12.2007 14:54:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí