věř,nevěř

věř,nevěř

Anotace: taková kratinká.....

Věřit? Tak to teda zaručeně nestačí.
Smát se? Tak to ti to jenom na chvíli ulehčí.
Plakat? Zbytečné potoky krve.
Bát se? Nebude to už nikdy jako prve.
Ptát se? Odpovědi nebudou pravdivé.
Změnit to? Vždycky to bude tak otravně pečlivé.
Jedním slovem: Smůla....
Tak už to v životě bývá...
Autor arrow, 11.12.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Martez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí