Prší...

Prší...

Anotace: ...není co dodat...

Tiché vzliky padlých andělů,
kapky lesknoucí se ve světle pouličních lamp
I teď je můj anděl se mnou...
Zakrývá slzy plačící duše,
obalí, ukryje zlomené srdce
Časem napraví, co Ty jsi způsobil...
Jedno zavolání,
pouhé nedorozumnění,
všechno se mění
Minulost stále je tak krásná,
srdce poskočí, když ve vzpomínkách jsme to My
Budoucnost zatím zdá se chmurná,
protože ve výhledu jsem jen Já a Ty.
Nechci se dívat do výhledu,
v minulosti chtěla bych ustrnout.
Chtěla bych rozpustit tu masu ledu,
kterou obrnil ses přede mnou...
Slova nestačí, dál nic nevnímáš
déšť bubnuje smutnou píseň
Bubnuje tiše do rytmu mých kroků
v srdci zůstala jen palčivá tíseň...
Autor forget-me-not, 12.12.2007
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Michael František, Martinecka23
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo, tak to taky netuším...

12.12.2007 19:47:00 | forget-me-not

Mluvíš mi z duše...jak je to možný?

12.12.2007 10:33:00 | Michael František

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí