Hloupý věk

Hloupý věk

Anotace: Když mi bylo dvacet, byl jsem hodně blbej (obrazně).

Když mi bylo dvacet,
byl jsem jako troky.
Přestal jsem i sázet,
sen nahradily drogy.

Když mi bylo dvacet,
byl jsem ještě panic,
začal jsem se ztrácet,
bylo mi z toho nanic.

Teť vím, na čem jsem,
nemám pořád v gatích.
Využívám každý den,
každý občas ztratí...

Mám svůj pevnej základ,
budoucnost je nejistá.
Už nemám tolik násad,
stal se ze mne realista.

Vím, co mě bude čekat,
budou mě bolet kloubi.
Není už se čeho lekat
stejně budu vědět houbi.
Autor jehlaspichlas, 12.12.2007
Přečteno 265x
Tipy 13
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, WhiteSkull, Breakthru, Comparare, carodejka, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dvacet Ti už bylo
svědomí by blilo
už Ti dvacet není
zanech toho snění
:-))

21.12.2007 10:45:00 | Comparare

Pokazde umis prekvapit novou veci a to je moc fajn.

12.12.2007 19:33:00 | carodejka

No jo to se ti docela povedlo, je to takový sebeironický,trochu drzý, ale tak úsměvně, mě se to líbí.

12.12.2007 17:47:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí