Vesmírný železolam

Vesmírný železolam

Anotace: Jistě jste viděli Startrek

Tak už sakra skoč ze svého piedestalu,
ty vesmírnej hrdino bez příčiny.
Stojíš tam jak vopařenej strup,
co není schopen vyslovit se pro srdce
pozemšťana co ti hrozí mečem poskvrněným
od nejhoršího bláta co člověk vytvořil.
Jsem v začarovaným kruhu, a teď by to
potřebovalo nějakou vzpruhu.
Co třeba takhle zajít do vinotéky na skleničku.
.... od medu,
.. třeba.
Autor PatriceB, 12.12.2007
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, Lukáš Rymeš, oakbark
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji ti ,,máš zvláštní styl,ale mě se to fakt líbí.

22.01.2008 13:51:00 | takova

Oni teď blbnou,je alespoň sranda,tak je omluv

22.01.2008 13:51:00 | takova

komentujte, prosím, tak pa

12.12.2007 13:42:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí