Zpověď mírně rozladěného spoluobčana..

Zpověď mírně rozladěného spoluobčana..

Anotace: ta asik nebude vo lásce.. .))

Sbírka: Život, bůch a jiný běžný věci

Jsem bez závazků…
svobodnej frajer z paneláku
vytáhnu denně dvacku, piju…….
baby mi řikaj DRAKU
zkrátka žiju..

Mám favorita..
kšiltofku, síťofku a skvělý boty
byt dva plus jedna..
v něm pračku postel na stole bedna..
vod 6ti do tří mažu do rachoty

Sousedka.. je to tlama..
už vosum roků žije sama..
když řeknu, uvaří a uklidí mi
něco jak moje druhá máma…
a za pár šupů..podrží mi..

Na politiku kašlu..
sou to jen samý tlachy
banda darmožroutů a prasat
pletou si službu lidem s bojem
u koryt …..vo naše prachy!

Sví floky nemám v bance
jsou dobře zašitý
a s dávkou elegance
hubou od ucha k uchu
se chechtám těm co spoří..
jinejm na platy..

Boží mlejny melou..
a já tady kecám…
všichni už mě serou..
tak si dejte bacha!!
a rači běžte někam!!!
Autor Bean, 12.06.2005
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

°°°

15.01.2008 19:12:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí