Kolikrát

Kolikrát

Anotace: Štěstí poznáme,až když o něj bojujeme...

Sbírka: Kniha života

Kolikrát jsem se za život ptal,
kolikrát sobě sám jsem si lhal,
nebral vodu od pramene,
ale v srdcích soutoků,
nepřemýšlel co se stane
a čas přidal do kroku.

Kolikrát jsem se na cesty dal,
kolikrát sobě sám jsem si lhal,
hledal co jsem opustil
-rosu země dávno vpila
a všem i sobě odpustil,
když mě pravda dohonila.

Kolikrát jsem i pochyboval,
sobě sám život komplikoval,
nacházel jsem střepy snů
a dál je rozšlapával
a teprv potom v toku dnů
jsem pomalu poznával.

Kolikrát jsem se v životě zmýlil,
kolikrát klidnou vodu jsem zvířil,
kolikrát chyba znamená růst,
kolik pravd času vyplyne z úst
pouze,když překážky překleneme,
své pravé štěstí nalezneme.
Autor Akrij8, 12.12.2007
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí