Bojím se...

Bojím se...

Anotace: ......

Bojím se tebe,
Bojím se nebe,
Bojím se viny,
Bojím se neviny,
Bojím se svobody,
Bojím se žaloby......

Lidé co mě odsuzujou,
avšak nikdy mě nepoznali.......
A lidé kteří si hrajou na kamarády
avšak nikdy jimi nebyli...
Celý život se jen bojím toho,
kdo se mi směje,
toho, kdo mě nemá rád.

Ale ted už ne, nenávidím lidi,

kteří nenávidí mě.

Směju se tomu, co se směje mě.

Mám ráda ty, kteří mají rádi mě!
Autor Black Martinsha, 12.12.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí