schody

schody

Anotace: pro mou kamošku Vendulku

Mám takový nápad. kamarádi budem,
oba to budem chápat,bude to pro nás prvním schodem.
Když postoupíš na další schod,
najdu si důvod a pujdu za tebou,
vyzuji se z bot, utřu si pot a dám ještě jeden schod s dobrou náladou.
Čím víše budem, spolu,ják dál to bude pokračovat,
nebudem se dívat dolů,
třeba by si spadla, musel bych se obětovat.
Skočil bych za tebou a padaly by jsme spolu.
Pro přátelství ze srdce, snem by byly oba pouhým, držely se za ruce v tom den by se stal hrozně dlouhým.
Autor filipika, 12.12.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí