Samota..

Samota..

Anotace: Je strašné, být tak sám...a vědět že to možná jinak nebude...

Byla tam sama.
Byla jí zima.
Odešel z tama,
a nechal ji být.
Jen pro pár myšlenek,
které jej napadly,
díval se na venek,
a srdce z kamene.
Je tedy otázkou,
kdo je a co je,
když malou ukázkou,
přišel o
přednosti svoje.
Autor BlackPearl, 12.12.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí