Za dveřmi

Za dveřmi

Anotace: ***

Píchla jsem se do prstu
o větvičku mahonu.
Je to snad znamení?
V uších oceán mi zní,
šumí píseň lomených paprsků.
Láska a vlnobití.
Ach,
vždyť jinovatka a sníh,
zdobí zárubeň dveří.
Zamrzla klika i zámek.
A přesto,
vím, že mám je otevřít.
Duši zaplavila
další perlová vlna,
smutek ze dna odplaví,
sněží
na letní střevíčky z hadí kůže.
Sněžná pláň a teplo moře,
vzlyk a smích,
jeden nádech,
chtění a vzdor.
Otevřené dveře,
poslední vločka
a výdech ozářený.
Autor isisleo, 12.12.2007
Přečteno 257x
Tipy 9
Poslední tipující: WhiteSkull, vodnař, Bíša, spare
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí