hm

hm

Anotace: ňu ňu

kolem a kolem empatií vzato
ač prázdné pako
na povrchu inteligence
a zlato
vně pak jádro povrchní s prostorem k výhledu
omezeným
nádoba namyšleného bytí
tak trochu k blití

pořádná dávka rozmazlenosti
nadutosti, ješitnosti a představ…
tak takhle ňáko si toho klučíka představ
Autor Bumbrdlíček, 12.12.2007
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta sedí...ST

09.02.2011 20:05:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí