Spánek má mnoho stránek

Spánek má mnoho stránek

Anotace: Odchodem ke snům zůstává tělo...tak jako po smrti...a to co je opuštěno je často zcizeno a použito dle vlastního uvážení...

Spánek má mnoho stránek

Jedno je jisté - už se to stalo,
nevím, co hlavou mu běhalo.

Druhé je jisté - nebránila jsem,
možná jsem spíš doufala v sen,
Procitla jsem ze sna, když on upadl v ukájení,
otevření očí by způsobilo trapné dávení.

Nechala tedy osahat své tělo,
jeho uspokojení samotou znělo.

Ale začal i mé intimno dráždit,
nechtěla jsm děkovat ani vraždit.

Dál hrála spánek, dál čekala,
občas se neudržela a lehce hekala,
nebál se ani potencionálního probuzení,
nechtěl podrobit se žádnému ochuzení.

Nakonec ho tam prostě střelil,
do spánku mého se tím vtělil,
po dlouhé době abstinence,
udělal se rychle - lehce,
mě nechal nahou jen tak spát,
přes to v sobě nemám nic, čeho mohl by se bát.
Autor Never, 13.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No nevím co na to napsat, zpracování hezké, ale...To je jedno, jsem rád, že sem si od tebe mohl zas něco přečíst.

13.12.2007 08:51:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí