Řada otazníků

Řada otazníků

Anotace: ..

Je tma a já sedím tiše.
Vím a citím, že ho mám v břiše!!
Proč já? Proč pozor sem si nedala??
To bych tu ted tak neplakala!
Teď mám hrozný strach,
Já.. já nechci být vrah!
Proč říkal mi že bychom se vzali?
Proč ted vybaluje kufry někde v dáli?
Proč už ráda mě nemá?
Proč mi tohle dělá?
..otazníků řada celá..
Umím ale bez něj žít
a to dítě budu mít!!!
Autor M.a.t.y.s.e.k, 13.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: klariseeek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí