Pomsta je sladká

Pomsta je sladká

Anotace: Prosím komentujte..

V srdci křivda,
na jazyku pravda.
Pozor dej ty ďáble již,
tvé šance jdou stále níž.
Zradit si neměl,
tak dobře tak ti!
Další si přiměl
jen se smáti.
Nepomohl ani jeden,
naplním jim pití jedem.
Nic jiného si nezaslouží,
ať si v pekle s čerty zkouší,
jaká je opravdu čistá bolest pravá,
druhý z vedlejšího kotle prvnímu mává.
Tak skončili ti parchanti, to přeji já jim jen.
Neměli si začínat s opravdovým zlem.
Autor Liondande, 13.12.2007
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Antionette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí