Strom v lese..

Strom v lese..

Anotace: Automatický text

Strom v lese..

Jako starý opuštěný strom,
stojím tu dnes sama
i tys mě opustil
- od tebe bych to nikdy nečekala.

Již nechci tě více,
natož spatřit tvoje líce,
jsi zlý,
jsi sobecký,
jsi někdo,
kdo Jen Tak druhého opustí.

Můj blízký
- zradil si,
potřebovala jsem tě
a tys mě opustil.

Nikdy ses nezeptal
- není ti nic?
Nikdy jsi mi nepodal ruku vstřícnosti
a nezeptal se na mé úzkosti..

Jen jsem dávala
a ty jsi bral
- myslel sis,
že jsi král.

Děkuji ti,
už nechci víc,
je čas odejít
a nepřijít si nikdy vstříc.
Autor LOMI, 13.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: jitro, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v tomhle zklamání se poznávám,zbyla jen nenávist

17.01.2008 12:52:00 | jitro

To je hezky vyjádřeno-zklamání.

13.12.2007 22:55:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí