Přání /neVánoční/

Přání /neVánoční/

Anotace: ... chladný den ...

Přání v dlaních mám,
stejně tak sněhovou vločku znám.
Fouknu a již mezi prsty letí,
do Tvých vlasů se zachumelí.
Plnými doušky upíjí,
až do dna sklenici hořkého moku,
však tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo
až je soudek prázdný ...

Jsi čarodějkou,
máš kouzelnou moc,
tak zapoj svoji víru,
své vnitřní smysly,
braň se temným svodům,
těm růžovým květům
zvaným jistota ...

Ve větru nad Prahou cítím Tvou sílu bezmeznou,
tu lásku bezednou
ty dlaně plné něhy...
ten dech plný vášně ...

TU Lucii tak věrnou,
tu dívku tak jemnou,
že slza má se koulí po čáře
... života ...
*
Vše nejlepší ...
Autor vapiti, 13.12.2007
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Levandule, Bíša, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

? ;-) :-* ?

19.01.2008 22:53:00 | Levandule

... krásná, ať vlije hodně síly té, které patří

23.12.2007 18:44:00 | Joseline

Je nádherná Petře děkuju že mě vidíš takovou jaká ve skutečnosti jsem :-*

20.12.2007 17:47:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí