Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: ...

Chtěla bych být ptákem,
který lítá tam a zpět,
chtěla bych být sluncem,
ke kterému vzhlíží zemský květ.

Chtěla bych poznat,
krásu světa,
chtěla bych si užít,
všechna ta léta.

Chtěla bych vědět,
co je slovo rodina,
ach bože,
proč mě svět tak proklíná?

Chtěla bych být jinde,
než jsem teď,
no tak ptáčku,
jenom leť.

Najdi mi místo,
kde je láska,
ať jsem tam já,
a ne ta cházka!

Dostaň mě do nebe,
co já vím?
o tomhle já přece sním.
Autor Anejet, 14.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí