Nechci...

Nechci...

Anotace: Vlastně to ani tak není báseň...

Ne, děkuji,
nechci.
Nechci ti říkat,
jak moc mám tě rád.
Nechci ti říkat,
tu naši společnou lež.
Nechci vidět,
v tvých očích...
Tu hranou spokojenost,
proč jen nemůžeš být jako...
Každá jiná a..
vypustit svůj hněv?
Proč raději chceš slyšet,
ty hloupý lži?
Ty lži, který..
pojí nás dva dohromady?
Víš, zlato je to smutný,
že my dva jsme cizinci..
Uvěznění ve vlastním domě,
ve stejném pokoji a v jedné posteli.
Je to k pláči,
že pořád čekáš až to řeknu...
Jenomže mě pomalu,
ale více než jistě..
Dochází dech,
copak to nechápeš?

Ne, děkuji
nechci.
Nechci tě líbat,
jen abys věděla, že žiješ.
Nechci vidět,
v tvých očích tu hranou radost.
Copak to nikdy nepochopíš?
já už nemůžu, nemůžu...
Takhle dál žít,
prosím nic neříkej...

nemůžu a přesto musím,
protože se bojím, že v tvých očích...
Uvidím...
bolest, zklamání a smrt.
,,Mám tě rád. Strašně moc" slyším sebe říkat...
a lehce tě políbím na rty.
Teď jsi spokojená?
,,Miláčku?"
Autor whiolet, 14.12.2007
Přečteno 260x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, Martez, Albertinka, Veru, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo no je

14.01.2008 16:54:00 | whiolet

...ona je láska vlastně takové utrpeníčko...:-)

07.01.2008 18:27:00 | Lota

Díky lidi za komenty a i za tip:)

07.01.2008 15:37:00 | whiolet

Všechny lži jsou hnusný, ale horší snad je předstírání...

01.01.2008 16:29:00 | Albertinka

Ty lži...spojujou...na chvilku...a pak dělej do takový dálky...až mrazí

29.12.2007 09:53:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí