poděkování

poděkování

Anotace: nikdy na tohlecto nezapomenu ...mas vás mocík ráda...............tohle bylo nejlepší Paládko.........na tohle nikdy nezapomenu...............Miluju vás všechny

Děkuju vám hrozně moc,
byla to nádherná noc.
Jste mími nejmilejšími přáteli,
a chci abyste jimi nadále zůstali.

Tu noc bych ráda prožila znovu,
nikdy na ní nezapomenu.
Jen vy mě dokážete rozesmát,
a mít důvot se radovat.

Mám se komu svěřit,
už aspon vím komu můžu věřit!!

A proto vás všechny mocík

LOWÍSKUJU

Určeno pro::Majdu, Terku, Lenku, Romču a Simču..

Tohle bylo nejlepší Paládko v celym mim Životě ....děkuju vám
Autor l.a.r.a07, 14.12.2007
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí