Manželský teror

Manželský teror

Anotace: Je to taková krvárna. Napsal sem to eště na základce tak když se vám to bude líbit má to 7 dílů

Chlap veme dítě za hlavu a prohodí ho oknem na zahradu.
A když stojí u dveří křovinořez zabručí.
Jak jde k tomu dítětí tak plyn mačká k prasknutí.
Jak mu hlavu pomalu krátí kousky mozku létají v dáli.
V tom přiběhne pejsánek a nad mrtvolou kňučí.
A ten chlap mu odjištěn¨ý granát do huby strčí.
Pejsek začne hlavou cukat a pok starostí štěkat.
Než mu granát v hubě bouchne a hlavu mu na hadry rozcupuje.
Mrtvola bez hlavy leží na zemi a chlap se vrací domu protože slyší kroky ženy.
Žena sundavá si lodičky a chlap do břicha bodne jí domovní klíčky.
Žena klíčky vytáhne a běží k telefonu. Chlapík po ní hodí židli a zlomí jí nohu.
Žena k zemi pomalu padá a chlap jí v letu ruku seká.
Jak leží na zemi a pomalu umírá vrátí se z kina dcera Pepina.
Jak otce zbystří a chystá se utéct tak letí proti mačeta a hlavu jí rozpůlí.
Chlap se kukne nahoru kde je zbytek rodiny a v tom dvanáctou odbily hodiny.
Chlap dům benzínem poleje a když jde někdo kolem jen se usměje.
Když dveře i okna zatarasí tak veme sirku a dům zapálí.
Jak je z domu slyšet křik chlap pomalu kráčí pryč.
Když ohnivý dům padá k zemi chlap už v autobuse sedí.
Autobus jede proti zapadajícímu slunci a chlap přemýšlí co se tu bude dít až bude pryč.
Autor Otis, 14.12.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí