Přání

Přání

Anotace: Prostě moje přání, které se mi z části splnilo:)

Sedím a přemýšlím a vlastně ani nevím jestli něco vymyslím.
Nevím zda zaplním ty prázdné řádky a svůj život zavřu do přihrádky.
Tlustou čáru chtěla bych někdy udělat, znova se narodit a svět jinýma očima vnímat.
Chtěla bych mít čistou duši tak jako nebe bez mráčků, nemít žádné starosti a nemyslet na bolesti.
Chvíli se zastavit a dýchat čerství vzduch,
obejmout tě a tím uzavřit kruh, kde si jen ty a já a nikdo jiný do něj přístup nemá.
Na chvíli zavřít oči a vnímat jen to, že se svět okolo mě točí.
Né však lidé v něm, jen ty a já, ale to je jen můj sen.
Autor PonozkaB, 14.12.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí