Absolutní absolutno

Absolutní absolutno

Anotace: Zásek, prostě zásek…

Sedím a zírám na protější zeď.
Vlastně není vůbec
ničím zajímavá.
Snad je tím,
že je tak
nezajímavá.
Absolutně.
Myšlenky odvál vítr
absolutního
nevnímání
světa
ve mně.

A oči hledí
do prázdné lebky,
kde ozvěna zní
zastřeným…puff

Absolutní zásek.

I čas se zastavil,
když křeč poslední myšlenky
opustila moje spánky.

Sedím a zírám a

n
e
v
n
í
m
á
m.

Podvědomí supluje vědomí
a jen díky tomu
ještě dýchám.

Asi…

Je mi to jedno
Absolutně
Je mi to jedno?
Nevím.
Nic
nevím.

Absolutní
nic...
Autor G.P., 14.12.2007
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Marfuša, Levandule, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je kvalitní meditace - dutá lebeň a uvědomování si toho. Fakt!

18.01.2008 09:03:00 | Marfuša

Znám :-( V poslední době dost často...
Ale už je líp :-)

23.12.2007 02:32:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí