(Nemá název - možná tak... leukémie?)

(Nemá název - možná tak... leukémie?)

Anotace: bolí, stále bolí.. a bude bolet navždy

Sny,
rozpuštěné v laku na vlasy,
Bolesti,
trápení, lásky a krásy.

Sny,
ty které zabíjíme,
proto aby nebolely
a věřit v ně, znamená smrt.

Padají bílý kousky papírků,
studený, popsaný,
texty o přáních
a slzách.

Dny,...
/Tak krátké/
Kazdý den je bolestí.
Chci taky umírat.
Chci umírat s tebou...

Chci taky cítit tu bolest,
chci taky vědět že umřu....

Budu tu stále s tebou
Autor Vell, 14.12.2007
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: ta co bývala Andělem, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí