Jen blbec se směje

Jen blbec se směje

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět

Sbírka: Básně Šest pět

Smát se a
nevědět proč?
Jak krásné!
Proč to pochopit?
Proč?
Pro životní kolotoč.

A děti se přeci
na kolotoči točí
a smějí se,
když točí se věci,
co kolem kolotoče stojí.

To důvod jest, proč smát se
a proč zvráštět brzy.
Svět to mrzí.
Žijem pro averzi
Buďme pro konverzi –
Konvertovat ke smíchu!
Autor Krizvi, 14.12.2007
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: lennerka, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu zvláštna, ale nápaditá. Patrí k tým lepším :)

30.03.2008 11:05:00 | lennerka

Představím si velkej řetízák...a možná jsem blázen, když se v duchu směju...

15.12.2007 09:06:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí