Černá

Černá

Anotace: Nezáleží jak barevný je svět ale jak ho skutečně vnímáme...po této srtránce jsou všechny barvy zbytečné...

Nastane noc vše sbarví
se do jednoho světa.
Kraluje černá po barvách veta.
Tisíc barev a tvarů
vše v růži zakleté,
Barvy v chvostě pávů
černé barvy namleté.

V černé se skrývá sen
je to zlato stromů a kmen
havrani co zvou duše ven.

Černá je barva vlasů
světlo zapomnělých hlasů
zaryté prsty do klasů.

Černá - vůně i pláč
žije v ni den spáč
Potřebujem duhu - nač?

Černá je barva léta
i láska černou vítá
černá a láska je jedna věta.
Autor Prousan77, 14.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí